Συνεργάτες

Συνεργαζόμαστε πάντα με τους καλύτερους!

Εκτός απο την μουσική, μία εκδήλωση χρειάζεται και άλλους επαγγελματίες για την ολοκλήρωσή της. Παρακάτω, προτείνουμε κάποιους από τους επαγγελματίες που έχουμε συνεργαστεί τους προτείνουμε για ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Belvedere Hotel

Belvedere Hotel

Επιλέξτε το Belvedere hotel για την δεξίωση του γάμου σας και χαρείτε την εντυπωσιακή τοποθεσία της Βέργας, τις υπέροχες γαστρονομικές επιλογές και τις ποιοτικές υπηρεσίες που θα εξασφαλίσουν την απόλυτη επιτυχία για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας.

Ακτή Ταΰγετος

Ακτή Ταΰγετος

Τα μοναδικά προγράμματα δεξιώσεων, άριστα οργανωμένα με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια, η δημιουργικότητα και το πανέμορφο περιβάλλον, αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας κάθε είδους εκδήλωσης είτε πρόκειται για έναν αξέχαστο γάμο, μία ξεχωριστή βάπτιση ή μια φανταχτερή δεξίωση.

Ταϋγέτη

Ταϋγέτη

Το πανόραμα της Καλαμάτας από τη μοναδική βεράντα μας δημιουργεί ιδανική διάθεση για κέφι και ξεφάντωμα. Το «έξυπνο» στεγασμένο και πλήρως ανοιγόμενο αίθριο δίνει αμέσως τη λύση στις ακραίες μεταβολές του καιρού, ενώ μπορεί να είναι και η τέλεια σκίαση στις μεσημβρινές σας εκδηλώσεις.

Κουκούτσης - Γέυσης Θύμησες

Κουκούτσης Catering "Γεύσης Θύμισες"

Το Catering “Γεύσης Θύμισες» της οικογένειας Κουκούτση, σας υποδέχεται στο Εξοχικό Κέντρο της στα Γιαννιτσάνικα αλλά και στους συνεργαζόμενους χώρους φιλοξενίας δεξιώσεων από την ευρύτερη περιοχή, για να σας προσφέρει την άριστη εξυπηρέτηση με το εξαιρετικό φαγητό της σε κάθε μοναδική σας εκδήλωση.

kstudio logo

Kstudio Photo Video

Σκοπός μας είναι, η φωτογράφιση και η κινηματογράφηση της δικής σας προσωπικής στιγμής, να μείνουν αναλλοίωτα στον χρόνο. Ο επαγγελματισμός που μας διακατέχει και το έμπειρο συνεργείο μας, κάνει κάθε εικόνα μοναδική, καταγράφοντας το συναίσθημα την αγάπη και την τρυφερότητα της στιγμής!

Dimitris Latzounis

Δημήτρης Λαντζούνης

Όταν οι προετοιμασίες σας έχουν ολοκληρωθεί, η τελετή γίνει ανάμνηση, η τούρτα φαγωθεί, και τα  λουλούδια δεν τα έχετε πλέον μπροστά σας, οι φωτογραφίες σας θα παραμένουν  για πάντα και οι μνήμες σας θα είναι τόσο γλυκές όσο και η μέρα που είχαν αποτυπωθεί.

Vision

Panos Kountanis - Vision

Με μεγάλη εμπειρία σε εκδηλώσεις, διαφημίσεις και βίντεοκλιπ, αναλαμβάνουμε να καλύψουμε με εναέρια λήψη (drone) την εκδήλωσή σας, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Οικονόμου

Δημήτρης Οικονόμου

Με μακροχρόνια εμπειρία σε ηχητικά συστήματα και φωτισμό, αναλαμβάνουμε την κάλυψη της εκδήλωσής σας. Είτε πρόκειται για κοινωνική εκδήλωση, για συνέδριο, συναυλία και οτιδήποτε άλλο, μπορούμε να σας καλύψουμε.

Εικόνα Φως Ηχος

Εικόνα & Ήχος

Μπορούμε ανεπιφύλακτα να σας εγγυηθούμε την απόλυτη επιτυχία κάθε είδους εκδήλωσης, στηριζόμενοι πάντα στον άψογο εξοπλισμό μας καθώς και στην άψογη τεχνική κατάρτιση των ειδικών μας στον ήχο, την εικόνα και τον φωτισμό.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή θέλετε να ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητά μας σε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία, επικοινωνήστε μαζί μας, συμπληρώνοντας αναλυτικά την φόρμα επικοινωνίας.