Συνεργάτες

Συνεργαζόμαστε πάντα με τους καλύτερους!

Εκτός απο την μουσική, μία εκδήλωση χρειάζεται και άλλους επαγγελματίες για την ολοκλήρωσή της. Παρακάτω, προτείνουμε κάποιους από τους επαγγελματίες που έχουμε συνεργαστεί τους προτείνουμε για ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Αίθουσες εκδηλώσεων - Κτήματα

Belvedere Hotel

Επιλέξτε το Belvedere hotel για την δεξίωση του γάμου σας και χαρείτε την εντυπωσιακή τοποθεσία της Βέργας, τις υπέροχες γαστρονομικές επιλογές και τις ποιοτικές υπηρεσίες που θα εξασφαλίσουν την απόλυτη επιτυχία για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας.

Ακτή Ταΰγετος

Τα μοναδικά προγράμματα δεξιώσεων, άριστα οργανωμένα με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια, η δημιουργικότητα και το πανέμορφο περιβάλλον, αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας κάθε είδους εκδήλωσης είτε πρόκειται για έναν αξέχαστο γάμο, μία ξεχωριστή βάπτιση ή μια φανταχτερή δεξίωση.

Κουκούτσης

Το Catering “Γεύσης Θύμισες» της οικογένειας Κουκούτση, σας υποδέχεται στο Εξοχικό Κέντρο της στα Γιαννιτσάνικα αλλά και στους συνεργαζόμενους χώρους φιλοξενίας δεξιώσεων από την ευρύτερη περιοχή, για να σας προσφέρει την άριστη εξυπηρέτηση με το εξαιρετικό φαγητό της σε κάθε μοναδική σας εκδήλωση.

Ταϋγέτη

Το πανόραμα της Καλαμάτας από τη μοναδική βεράντα μας δημιουργεί ιδανική διάθεση για κέφι και ξεφάντωμα. Το «έξυπνο» στεγασμένο και πλήρως ανοιγόμενο αίθριο δίνει αμέσως τη λύση στις ακραίες μεταβολές του καιρού, ενώ μπορεί να είναι και η τέλεια σκίαση στις μεσημβρινές σας εκδηλώσεις.

Φωτογραφία - Βίντεο - Drone

Ηχητικά - Φωτισμός

Δημήτρης Οικονόμου

Με μακροχρόνια εμπειρία σε ηχητικά συστήματα και φωτισμό, αναλαμβάνουμε την κάλυψη της εκδήλωσής σας. Είτε πρόκειται για κοινωνική εκδήλωση, για συνέδριο, συναυλία και οτιδήποτε άλλο, μπορούμε να σας καλύψουμε.

Χρήστος Συκάς

Μπορούμε ανεπιφύλακτα να σας εγγυηθούμε την απόλυτη επιτυχία κάθε είδους εκδήλωσης, στηριζόμενοι πάντα στον άψογο εξοπλισμό μας καθώς και στην άψογη τεχνική κατάρτιση των ειδικών μας στον ήχο, την εικόνα και τον φωτισμό.

- CALL -